IIS 10 - Server not display images and CSS filesRSS

3 replies

Last post Jul 31, 2020 02:14 AM by Yuk Ding

  • IIS 10 - Server not display images and CSS files

    Jul 30, 2020 04:46 AM|inayat72|LINK

    Hi,

    I have web site on IIS 10 web server. its display the aspx page but not display any images and css file.

    I try to access the image file directly but its show 500 Error. 

    I already checked "Static content" feature is installed. Its some type of permission error as if i my web pool user to local "Administrator" group then its able to access the images and css files.

    I'm not what permission i need to give and which folder to resolve this.

    Thanks

  • Re: IIS 10 - Server not display images and CSS files

    Jul 30, 2020 03:31 PM|lextm|LINK

    inayat72

    I try to access the image file directly but its show 500 Error. 

    Let FRT tell more about the error,

    https://docs.microsoft.com/en-us/iis/troubleshoot/using-failed-request-tracing/troubleshooting-failed-requests-using-tracing-in-iis

    Lex Li
    IIS Consulting Services at https://support.lextudio.com/services/consulting.html
    ---------------------------
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
  • Re: IIS 10 - Server not display images and CSS files

    Jul 30, 2020 06:00 PM|inayat72|LINK

    I did this but not able to find any any reason get the same error that i saw in web page as response. 

    can you please let me know what i need to check in this trace file.

    <Data Name="NewHandlerName">StaticFile</Data>
    <Data Name="NewHandlerModules">StaticFileModule,DefaultDocumentModule,DirectoryListingModule</Data>

    <Data Name="Buffer">The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.</Data>

    Thanks

  • Re: IIS 10 - Server not display images and CSS files

    Jul 31, 2020 02:14 AM|Yuk Ding|LINK

    Hi inayat72,

    You need to open the FRT log with internet explorer. Then you will see the formatted report. Please review its detailed error message and sub-status code. You need to figure out which handler&module returned this error.

    Have you set correct mime type for this image? Have you set a correct application pool identity and authenticated user with enough permission to access the file?

    Best Regards,

    Jokies Ding

    Yuk Ding

    MSDN Community Support
    Please remember to "Mark as Answer" the responses that resolved your issue.