New/duplicate URL Rewrite is not working [Answered]RSS

2 replies

Last post Sep 04, 2019 01:36 AM by Jalpa Panchal

  • New/duplicate URL Rewrite is not working

    Sep 03, 2019 05:10 PM|JefffRozar|LINK

    I have two server farms with a unique server in each farm, and a (what I believe) duplicate URL Rewrite rule.

    URLRewriteA/FarmA/ServerA works,

    URLRewriteB/FarmB/ServerB does not work.

    however,

    URLRewriteA/FarmA/ServerB works (I added ServerB to FarmA).

    So I know ServerB is working.

    URLRewriteB/FarmA/ServerA does not work.

    So that seems to point to URLRewriteB rule?

    I have gone through the 'URL Rewrite' and Farm properties for both URLRewriteA/FarmA and URLRewriteB/FarmB. and they are identical, I even looked in the applicationhost.config files and they are identical.

    I am stumped as to what else I can check?

  • Re: New/duplicate URL Rewrite is not working

    Sep 03, 2019 07:31 PM|JefffRozar|LINK

    I found the problem...Bindings! In searching the applicationhost.config file, I saw a section about URLRewriteA/FarmA's bindings and URLRewriteB/FarmB's server didn't have any bindings. So I added the binding for the server in FarmB...and it worked!

    Hopefully somebody else can use this information if they run into the same problem.

  • Re: New/duplicate URL Rewrite is not working

    Sep 04, 2019 01:36 AM|Jalpa Panchal|LINK

    Hi,

    I am glad that you solve your issue with your self.

    I request you to mark the helpful suggestion as an answer. This will help other people who face the same issue.

    Thank you for understanding.

    Regards,

    Jalpa.

    MSDN Community Support
    Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue.
    If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com.