We are excited to announce that the IIS.NET Forums are moving to the new Microsoft Q&A experience. Learn more >

IIS 8.0 keep asking credential for google chrome | IE works fine [Answered]RSS

2 replies

Last post Feb 25, 2019 03:59 PM by sonujaiswalit

  • IIS 8.0 keep asking credential for google chrome | IE works fine

    Feb 20, 2019 03:41 PM|sonujaiswalit|LINK

    We have few web server and all are working fine 
    but newly created server with same web application having some issue with google chrome while authenticating

    We have added out site into trusted-sites in IE settings and IE works fine but google chrome keep asking credential not able to find out solution for the same. 

  • Re: IIS 8.0 keep asking credential for google chrome | IE works fine

    Feb 21, 2019 05:31 AM|Jalpa Panchal|LINK

    Hi sonujaiswalit,

    You could also set site as trusted site in chrome by following below setting:

    • Click the Chrome Menu icon on the right of the Address bar.
    • Click on Settings, scroll to the bottom and click the Show Advanced Settings link.
    • Click on Open proxy settings (under Network).
    • Click the Security tab > Trusted Sites icon, then click Sites.
    • Enter the URL of your Trusted Site, then click Add.
    • Also Click Security tab > Local Intranet > Sites > Advanced , then add the URL to the zone.
    • Click Close > OK.

    Regards,

    Jalpa.

    .NET forums are moving to a new home on Microsoft Q&A, we encourage you to go to Microsoft Q&A for .NET for posting new questions and get involved today.
  • Re: IIS 8.0 keep asking credential for google chrome | IE works fine

    Feb 25, 2019 03:59 PM|sonujaiswalit|LINK

    Thanks for your answer, i got fixed it.
    This was more related to SPN

    Anyway thanks for efforts