php forum - login re-direct issue since running on IIS 7.5RSS

1 reply

Last post May 18, 2013 12:26 PM by molly_c

  • php forum - login re-direct issue since running on IIS 7.5

    May 13, 2013 04:19 AM|mittelding|LINK

    Dear all

    I do have a forum, running on an LAMP environment. The login there works just fine, you enter a username and a password, click on "login" and you get directly logged in and re-directed to the front-startpage of the forum.

    I've moved the forum to an IIS 7.5 (Windows 7 64bit), where php (5.3.10) and mySQL (5.5.20) is running.

    Running the forum there, brings the following issues:

    - login does not correctly work -> username & password provided, and clicked "login" will NOT log you in until you click on the front-startpage (looking into the database, say's exactly the same, once you click to go back to the frontpage, it loggs you in)

    - If a new posting is made in the forum, and you read it, it's not getting marked as read - it takes about 1h until it's marked as read

    I was looking for a solution, or same issues and found some hints, regarding cookie handling on an IIS php hosted site

    Any ideas?

     

     

    iis7.5 cookie php

  • Re: php forum - login re-direct issue since running on IIS 7.5

    May 18, 2013 12:26 PM|molly_c|LINK

    Do you use code to redirect to the frontpage after user login successfully? Does it work? 

    Do you have any settings in the IIS ? 

    iis7.5 cookie php

    Best Regards.
    Molly

    It's time to start living the life you are imagined.