Files not being copied over usijng msdeployRSS

4 replies

Last post Sep 27, 2009 11:14 PM by lmxu

  • Files not being copied over usijng msdeploy

    Sep 25, 2009 10:49 AM|lmxu|LINK

    Hello All,

    Following the guide line at

    http://learn.iis.net/page.aspx/578/application-packaging-guide-for-the-windows-web-application-gallery/

    Everything is successful (database creation and all) except my files are not being copied over  completely to the virtual directory.

    Please help.

    Here are my steps

    1) I created a virtual directory called "JTC" in IIS (5.1) before I started since the instruction states

    "The Web Site used in the Application Path must exist before you can run this batch file"

    2) I created manifest.xml and parameters.xml per insturction

    3) msdeploy executed against my zip, database installed, only two folders got copied over and that was it.

    Here is the batch script file I created

    ====================Batch File===============================
    "C:\Program Files\IIS\Microsoft Web Deploy\msdeploy.exe" ^
     -verb:sync -source:Package="D:\WebSite\Jumptree\Deploy\Community\JTC12.zip" ^
     -dest:auto ^
     -setParam:dbAdminUsername="sa" ^
     -setParam:dbAdminPassword="sa" ^
     -setParam:dbUsername="whatever" ^
     -setParam:dbUserPassword="whatever" ^
     -setParam:dbServer="192.168.2.3" ^
     -setParam:dbName="JumptreeV12C"  ^
     -setParam:AppPath="Default Web Site/JTC"

     ===========================================================

    ===================Manifest.xml================================
    <MSDeploy.iisApp>
        <iisApp path="JumptreeV1.2Community" />
        <dbfullsql path="Membership.sql" transacted="false" />
        <dbfullsql path="pmv1.2release.sql" transacted="false"  />
        <dbfullsql path="DefaultPerspectives.sql" transacted="false"  />
        <dbfullsql path="CustomizeFieldTyes.sql"  transacted="false" /> 
        <setAcl
        path="JumptreeV1.2Community/"
        setAclAccess="Modify"
        setAclUser="anonymousAuthenticationUser" />
    </MSDeploy.iisApp>

    =====================Parmeters.xml=================================
    <parameters>
      <parameter
        name="AppPath"
        defaultValue="Default Web Site/JTC"
        tags="iisapp"
        >
        <parameterEntry
          type="ProviderPath"
          scope="iisapp"
          match="JumptreeV1.2Community"
        />
      </parameter>
     
       <parameter 
         name = "dbServer" 
         defaultValue = "Database Address" 
         tags = "dbServer" > 
       </parameter>  
      
       <parameter 
         name = "dbName" 
         defaultValue = "JumptreeV12" 
         tags = "dbName" />  
      
       <parameter 
         name = "dbUsername" 
         defaultValue = "user" 
         tags = "dbUsername"/> 
     
        <parameter 
         name = "dbUserPassword" 
         tags = "dbUserPassword" />  
      
         <parameter 
         name = "dbAdminUsername" 
         defaultValue = "sa" 
         tags = "dbAdminUsername" > 
         </parameter>  
       
        <parameter 
         name = "dbAdminPassword" 
         tags = "dbAdminPassword" > 
       </parameter>  
      
           <parameter 
         name = "ConString1" 
         defaultValue = "Server={dbServer};Database={dbName};uid={dbAdminUsername};Pwd={dbAdminPassword};" 
         tags = "SQL, Hidden, SQLConnectionString, Validate" > 
         <parameterEntry 
           type = "ProviderPath" 
           scope = "dbfullsql" 
           match = "Membership.sql"  /> 
       </parameter> 
     
        <parameter 
         name = "ConString2" 
         defaultValue = "Server={dbServer};Database={dbName};uid={dbAdminUsername};Pwd={dbAdminPassword};" 
         tags = "SQL, Hidden, SQLConnectionString, Validate" > 
         <parameterEntry 
           type = "ProviderPath" 
           scope = "dbfullsql" 
           match = "pmv1.2release.sql"  /> 
       </parameter> 
      
         <parameter 
         name = "ConString3" 
         defaultValue = "Server={dbServer};Database={dbName};uid={dbAdminUsername};Pwd={dbAdminPassword};" 
         tags = "SQL, Hidden, SQLConnectionString, Validate" > 
         <parameterEntry 
           type = "ProviderPath" 
           scope = "dbfullsql" 
           match = "DefaultPerspectives.sql"  /> 
       </parameter> 
      
         <parameter 
         name = "ConString4" 
         defaultValue = "Server={dbServer};Database={dbName};uid={dbAdminUsername};Pwd={dbAdminPassword};" 
         tags = "SQL, Hidden, SQLConnectionString, Validate" > 
         <parameterEntry 
           type = "ProviderPath" 
           scope = "dbfullsql" 
           match = "CustomizeFieldTyes.sql"  /> 
       </parameter> 
      
      
       <parameter 
         name = "LocalSqlServer" 
         defaultValue= "Data Source={dbServer};Database={dbName};uid={dbAdminUsername};Pwd={dbAdminPassword};" 
         tags = "Hidden,SQLConnectionString" > 
         <parameterEntry 
           type = "XmlFile" 
           scope = "\\PMDDBConnection.config" 
           match = "/configuration/connectionStrings/add[@name='LocalSqlServer']/@connectionString"  /> 
        </parameter> 

       
       <parameter 
         name = "JumptreePM" 
         defaultValue= "Data Source={dbServer};Database={dbName};uid={dbAdminUsername};Pwd={dbAdminPassword};" 
         tags = "Hidden,SQLConnectionString" > 
         <parameterEntry 
           type = "XmlFile" 
           scope = "\\PMDDBConnection.config" 
           match = "/configuration/connectionStrings/add[@name='JumptreePM']/@connectionString"  /> 
        </parameter> 

      
         <parameter
            name="SetAclParameter1"
            defaultValue="{AppPath}/App_Data/"
            tags="Hidden">
            <parameterEntry
              type="ProviderPath" scope="setAcl"
              match="JumptreeV1.2Community/" />
          </parameter>
     
      
    </parameters> 

    =======================================================

  • Re: Files not being copied over usijng msdeploy

    Sep 26, 2009 08:22 PM|lmxu|LINK

     no one has any answers?

  • Re: Files not being copied over usijng msdeploy

    Sep 26, 2009 10:25 PM|stjacobs|LINK

     I posted a response to your other post for this at http://forums.iis.net/p/1161217/1918310.aspx#1918310

     

    Please review that post, and let us know if you have further questions.  

     

    thanks!

     

    -Jake

  • Re: Files not being copied over usijng msdeploy

    Sep 27, 2009 11:10 AM|lmxu|LINK

    Hi stjacobs:

    Thanks for the response, but looks like the other post was deleted due tothe possibly of "double" post.

     

     

  • Re: Files not being copied over usijng msdeploy

    Sep 27, 2009 11:14 PM|lmxu|LINK

    Never mind.

    After a few more tests, I found out that I was uing IZar to zip up the files, that did not work with MSDeploy too well. 7Zip and Window's default "Sent to Zip" worked well for me

    Pretty strange, but I'm glad I can move forward now.