w3wp.exe RSS

2 replies

Last post Jan 30, 2007 12:11 AM by ksingla

  • w3wp.exe

    Jan 24, 2007 02:23 AM|mtaqi|LINK

    Hii All 

     when i start the web browser, it shoots this w3wp.exe process to 100%

    I am getting the following Warning below and website is getting crash 

    Date 1/22/27 Source ASP.NET 2.0.50727.0

    Time 7:03:40   Catagory Web Event

     Type:Warning    Event ID :1309

    User  N/A

    Computer :CMS

    Description:

    Event code: 3005

    Event message: An unhandled exception has occurred.

    Event time: 1/24/2007 7:03:40 AM

    Event time (UTC): 1/24/2007 7:03:40 AM

    Event ID: 9f1a93469fe94263ad0d13054f10f081

    Event sequence: 675

    Event occurrence: 14

    Event detail code: 0

     

    Application information:

        Application domain: /LM/W3SVC/1958376450/Root/ZAFA-5-128140932384557236

        Trust level: Full

        Application Virtual Path: /Test

        Application Path: C:\Inetpub\wwwroot\Test

        Machine name: CMS-IIS

     

    Process information:

        Process ID: 4368

        Process name: w3wp.exe

        Account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

     

    Exception information:

        Exception type: NullReferenceException

        Exception message: Object reference not set to an instance of an object.

     

    Request information:

        Request URL: 

        Request path: 

        User host address: 

        User: 

        Is authenticated: False

        Authentication Type: 

        Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

     

    Thread information:

        Thread ID: 1

        Thread account name: NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE

        Is impersonating: False

        Stack trace:    at ASP.global_asax.Session_End(Object sender, EventArgs e)

     

     

    Custom event details:

     

    For more information, see Help and Support Center at

     

     

    Please help me out

     

    Thnaks in Advance
    Taqi

  • Re: w3wp.exe

    Jan 30, 2007 12:09 AM|ksingla|LINK

    Can you see the managed pipeline mode of your apppool? Are you running in integrated mode or classic mode? Run "appcmd list apppool" to list apppool information and "appcmd list app" to list applications. If your app is running in an apppool with MgdMode integrated, can you try running it in "Classic" mode. Use "appcmd set apppool "DefaultAppPool" /managedPipelineMode:Classic" to set managedPipelineMode of DefaultAppPool to Classic.

    If you still see this error, is it possible to give a more detailed stack trace?

    -Kanwal

  • Re: w3wp.exe

    Jan 30, 2007 12:11 AM|ksingla|LINK

    I just noticed that you posted under IIS5, IIS6, so the information above is not valid. Is it possible for you to provide full stack trace?

    -Kanwal