We are excited to announce that the IIS.NET Forums are moving to the new Microsoft Q&A experience. Learn more >

View Complete Thread
  • ARR + URL Rewrite not working for new exchange Server with ADFS

    Jun 12, 2019 10:42 AM|aasimenator|LINK

    Hi,

    I had created a post in the URL rewrite section over 2 hours ago, haven't received any response, i've been troubleshooting since and i think its more of a issue with ARR. 

    So currently when i go to https://mail.bayonetventures.com/owa i no longer get 502 error but what i do get is a 401 error and i am not sure what the issue is.

    So my current config is as following:

    1. 1. EXCH-01 Server Hosts Exchange 2019
    2. 2. ADFS-01 Server hosts ADFS 3.0
    3. 3. BayVL00-DMZ is IIS + WAP/ARR configuration on a different network/VLAN.

    BayVL00-DMZ has ARR configured on port 8443 which is where the port i guess in the log is coming from. So the URL in the log seems to be incorrect should it be 443 or no port at all?

    Log:

    <failedRequest url="https://mail.bayonetventures.com:8443/owa/sessiondata.ashx?appcacheclient=1&amp;acver=15.1.1261.39&amp;crr=1"
    siteId="1"
    appPoolId="DefaultAppPool"
    processId="2624"
    verb="POST"
    remoteUserName=""
    userName=""
    tokenUserName="NT AUTHORITY\IUSR"
    authenticationType="anonymous"
    activityId="{80000027-0000-C900-B63F-84710C7967BB}"
    failureReason="STATUS_CODE"
    statusCode="401"
    triggerStatusCode="401"
    timeTaken="0"
    xmlns:freb="http://schemas.microsoft.com/win/2006/06/iis/freb"
    >