We are excited to announce that the IIS.NET Forums are moving to the new Microsoft Q&A experience. Learn more >

View Complete Thread
  • DropPhone DropPhone

    360 Posts

    Microsoft

    Moderator

    Re: Locking Up / Not Responding / 500 Error

    Mar 05, 2014 01:39 PM|DropPhone|LINK

    So, I have the following script:

    <?php
    
    $bar = 'BAR';
    wincache_ucache_set( 'foo', $bar );
    
    $colors_array = array('green' => '5', 'Blue' => '6', 'yellow' => '7', 'cyan' => '8');
    wincache_ucache_set($colors_array);
    
    echo( "----wincache_ucache_info(true))----\n" );
    print_r(wincache_ucache_info(true));
    echo( "----wincache_ucache_info(false)----\n" );
    print_r(wincache_ucache_info(false));
    
    ?>

    Which I ran against php 5.5.7 + Wincache 1.3.5.2 (the dev build I put on sourceforge in Feb).  The output I get is as follows:

    ----wincache_ucache_info(true))----
    Array
    (
        [total_cache_uptime] => 0
        [is_local_cache] =>
        [total_item_count] => 5
        [total_hit_count] => 0
        [total_miss_count] => 0
        [ucache_entries] => Array
            (
            )
    
    )
    ----wincache_ucache_info(false)----
    Array
    (
        [total_cache_uptime] => 0
        [is_local_cache] =>
        [total_item_count] => 5
        [total_hit_count] => 0
        [total_miss_count] => 0
        [ucache_entries] => Array
            (
                [1] => Array
                    (
                        [key_name] => green
                        [value_type] => string
                        [value_size] => 18
                        [ttl_seconds] => 0
                        [age_seconds] => 0
                        [hitcount] => 0
                    )
    
                [2] => Array
                    (
                        [key_name] => foo
                        [value_type] => string
                        [value_size] => 20
                        [ttl_seconds] => 0
                        [age_seconds] => 0
                        [hitcount] => 0
                    )
    
                [3] => Array
                    (
                        [key_name] => yellow
                        [value_type] => string
                        [value_size] => 18
                        [ttl_seconds] => 0
                        [age_seconds] => 0
                        [hitcount] => 0
                    )
    
                [4] => Array
                    (
                        [key_name] => cyan
                        [value_type] => string
                        [value_size] => 18
                        [ttl_seconds] => 0
                        [age_seconds] => 0
                        [hitcount] => 0
                    )
    
                [5] => Array
                    (
                        [key_name] => Blue
                        [value_type] => string
                        [value_size] => 18
                        [ttl_seconds] => 0
                        [age_seconds] => 0
                        [hitcount] => 0
                    )
    
            )
    
    )

    ...so, it looks like "It Works On My Box(tm)".  That said, I *am* using a way-old PHP 5.5.x build, so I'll see what happens after I sync & rebuild the world...

    Thx!

        --E.